top of page

Misgelopen inkomsten als gevolg van een aanrijdingIn 2018 waren er 430.000 verkeersongevallen waarbij 724.000 motorvoertuigen waren betrokken. Maar bij slechts 63.000 van deze gevallen werd een belangenbehartiger ingeschakeld om een vergoeding te krijgen voor kosten die het gevolg waren van het ongeluk. Dat is nog geen 20% van het aantal mensen dat waarschijnlijk recht heeft op een compensatie. Dat is best bijzonder voor een land waar de meeste inwoners geen seconde aarzelen om € 600 te claimen als hun vliegtuig niet op tijd vertrekt.


Kosten na een aanrijding kun je claimen

Ondernemers of medewerkers van een onderneming kunnen inkomen mislopen door een ongeluk of aanrijding waarvan de schuldvraag bij de tegenpartij ligt. Deze misgelopen inkomsten, zijn onderdeel van de geleden schade en kan (meestal en al dan niet gedeeltelijk) verhaald worden op de tegenpartij.


Waarom proberen zo weinig mensen om de kosten na een aanrijding vergoed te krijgen? Simpel: ze weten niet dat dit kan en schrikken van de hoge kosten van een advocaat. De meeste zzp’ers weet bijvoorbeeld niet dat je verloren arbeidstijd en bijkomende kosten altijd kunt claimen.


Met Legal Care ben je er van verzekerd dat je wordt bijgestaan door een jurist. Omdat dit binnen de voorwaarden van jouw abonnement valt, betaal je hier niets extra’s voor. Benieuwd wat er allemaal nog meer onder de abonnementsvoorwaarden vallen? Kijk een op de pagina over Legal Care


De meeste ongevallen zijn kleinere ongevallen waar gelukkig geen sprake is van fysiek letsel. Maar als een zzp'er het slachtoffer is, is er wel bijna altijd sprake van schade door verlies aan arbeidstijd en andere immateriële schade, zoals stress en ongemak. Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over deze gemiste inkomsten.


Add Valore vindt dat ondernemers die aangereden worden, niet ook nog eens moeten opdraaien voor de financiële schade. Volgens ons hoort de rekening te gaan naar de verzekeraar van degene die het ongeluk heeft veroorzaakt. Welbeschouwd is daar ook helemaal niets vreemds aan. De verzekeraar ontvangt hier namelijk keurig elke maand premie voor. Daarom helpen wij ondernemers die te maken hebben met een ongeluk buiten hun schuld, om de schade te verhalen op de verzekeraar van de veroorzaker.
コメント


bottom of page