top of page

Partners & Affliates

Affiliate

Affiliates zijn mensen of bedrijven die je producten op commissiebasis promoten. Het voordeel hiervan is dat je met een affiliate een soort ideale werknemer hebt. Het maakt niet uit hoeveel tijd, geld en energie je affiliates besteden ter promotie van je producten, zij krijgen namelijk alleen betaald bij resultaat.

 

Een extra voordeel van affiliate marketing op no cure, no pay basis is dat je een affiliate betaalt met het geld dat deze affiliate zelf voor je heeft verdiend. De aanbrengvergoeding is altijd een percentage van de omzet die hij voor je realiseert.

Een affiliate hoeft daarentegen zelf geen product op de markt te brengen en daar klantenservice voor te leveren. Het is een win-winsituatie.

Wil jij tegen commissie producten in de markt zetten, neem dan contact met ons op om affiliate te worden.

 

Zakelijke bijeenkomst

Partner

Add Valore werkt samen met influencers, brand ambassadors en affiliate marketeers die producten van onze partners in de markt uitproberen en aanprijzen (als het bevalt en werkt). Onze bestaande partners zijn gespecialiseerd in diverse branches als lifestyle en beauty, en diensten zoals zakelijke diensten, telecom en nutsvoorzieningen.

Wil jij jouw merk of product door een affiliate in de markt laten zetten, neem dan contact met ons op om onze partner te worden.

Onze Partners

Advies over contracten en voorwaarden

Legal Care Partner

wix website laten maken

Webdesign Partner

huur webdesigners in

Freelancer platform

logo laten maken

Branddesign Partner

Promoty.jfif

Influencer marketplace

hulp bij google ads

Ads Partner

shopify website laten maken

Webshop Partner

bottom of page