top of page

Adverteren

Wil jij online adverteren? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Add Valore geeft je hier graag advies over. Er zijn namelijk verschillende type advertenties en verschillende kanalen. 

Daarom zijn bieden wij u de keuze uit drie verschillende type advertentiemogelijkheden:

1.     Online adverteren in het display netwerk van Add Valore. Dat kan proactief en reactief op platformen als Facebook of LinkedIn maar ook in zoekmachines zoals Google, Bing of Marktplaats.

2.     Retargeting van klanten die jouw eigen site of de locatie van jouw concurrent hebben bezocht.

3.     Infuencer Marketing of User Generated Content is een goede manier om jouw merk of product te tentoonstellen aan de hand van gebruikers en ambassadeurs.

 

Behalve de drie hoofdthema's staat Add Valore u ook graag bij in uw andere activiteiten zoals Direct Marketing, e-mailcampagnes en offline campagnes.

logo add valore groot
logo ontwerp bij strategie

Online Adverteren

Online adverteren kan op veel verschillende manieren en via verschillende kanalen. Add Valore biedt jou de mogelijkheid om verschillende platformen verschillende type campagnes uit te voeren. Je hebt dan een aanspreekpunt en toch uitgebreide keuzemogelijkheden om verschillende soorten campagnes te houden. 

Allereerst maken wij onderscheid tussen proactief en reactief adverteren. 

  • Proactief houdt in dat wij potentiele klanten aan de hand van interesses, demografische factoren of andere kenmerken identificeren en opzoeken. Door met gesponsorde content proactief op de social media feed en op banners op door hen bezochte pagina's te plaatsen.

  • Reactief houdt in dat wij zorgen dat jouw merk of product prominent in beeld komt op het moment dat een potentiele klant op het internet een vergelijkbare zoekopdracht plaatst. 

 

Dit doen wij met behulp van het display netwerk van Add Valore. Zij maken het mogelijk om ads te plaatsen bij partners zoals Facebook Instagram, TikTok, Pinterest en Google. Deze manier van adverteren ook wel Pay per click genoemd en heeft als voordeel dat in tegenstelling tot de meeste offline advertentiemogelijkheden pas wordt betaald als jouw doelgroep de advertentie heeft gezien.

Image by Sara Kurfeß
logo aangepast
window Shopping

Retargeting

Remarketing of retargeting  is een manier van online adverteren waarbij je advertenties laat zien aan mensen die je website al een keer hebben bezocht. Niet iedereen gaat namelijk al over tot aankoop als zij een advertentie of product voor de eerste keer zien. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat consumenten een product meerdere malen bekijken voordat zij een product of merk (dat zij niet kennen) aanschaffen.  

Geotargeting is de methode om verschillende inhoud aan bezoekers te tonen op basis van hun geolocatie. Dat kun je selecteren op land, regio / staat, stad, metrocode / postcode, organisatie, IP-adres, internetprovider of andere criteria. Als jij een webshop voor woonaccessoires hebt, is het bijvoorbeeld ideaal om bezoekers van de woonboulevard te targetten, maar je kunt ook targetten op bezoekers van een beurs op bepaalde dagen. 

User generated content en Influencer Marketing

Influencer Marketing is een vorm van marketing waarbij bekende en invloedrijke mensen worden ingezet om potentiële klanten te beïnvloeden. Potentiele klanten kunnen eerder geneigd zijn om jouw product aan te schaffen, als zij zien dat iemand anders het ook koopt, gebruikt of draagt. Je kunt er voor kiezen om jouw klanten hun ervaringen met jouw product te tonen en dat op jouw social media kanalen te plaatsen. Dat heet User Generated Content.

Maar je kunt ook mensen betalen om het gebruik te laten zien. Die mensen worden ook wel Influencers genoemd. 

Influencers komen in alle soorten en maten. Is jouw budget niet groot  genoeg om hele bekende artiesten in te huren? Dan kun je kiezen voor een grote influencer. is jouw budget heel klein? Dan kun je ook micro Influencers inhuren. Daamee kun je vooral in het begin, de werking van jouw product laten zien en hoeft dat niet al te veel geld te kosten. 

Schoonheid Youtuber
add valore branding
bottom of page