top of page
Collegiaal overleg marketingbedrijf

Marketing

Add Valore is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven over hun marketingstrategie en helpt graag bij de uitvoering ervan. Of je nu op zoek ben naar een nieuwe strategie, of gewoon benieuwd bent hoe de marketingstrategie verbeterd kan worden, wij zijn er om te helpen. Hieronder vindt je een aantal van onze diensten 

Marketing strategie

Marketing Strategy

Vindt een strategie die bij je past!

Door de markt, de trends en data in kaart te brengen en deze tegen uw eigen cultuur en capabilities aan te houden, stellen wij een op maat gemaakt strategisch plan op. Hierin nemen wij de merkidentiteit en het business model onder de loep en highlighten wij de mogelijke kansen in de markt.

Social media Marketing

Gebruik het kanaal dat bij je past!

Advies en mogelijk beheer van verschillende social media kanalen. Add Valore helpt bij het vinden van de kanalen waar de doelgroep zich bevindt en werkt uit welke instrumenten er gebruikt kunnen worden. Meer weten over LinkedIn, TikTok of Instagram? Of juist vragen over welke content of influencers ingezet kunnen worden?

Social media Marketing
Influencer marketing

Influencer Marketing

Vindt Ambassadeurs die bij je passen!

Krijg een gids in de wildgroei van Influencers. Influencers inhuren kan een belangrijk en erg lucratief onderdeel van de marketing strategie zijn. User Generated Content heeft altijd goed gewerkt. Maar hoe weet je of iemand wel bij jouw merk past? Of de interactie goed is? Of de volgers niet gekocht zijn? Add Valore vindt, screent en adviseert over influencers, maar zorgt ook dat de contracten goed zijn en dat je een degelijke factuur krijgt.

Marketing Plan

Vindt de klanten en wordt gevonden!

Krijg duidelijk inzicht in jouw positie in de markt en een advies over instrumenten en strategieën om bij jouw ideale klant om in beeld te komen. 

Marekting plan

Etno Marketing

Bereik nieuwe groepen

Sommige groepen zijn moeilijker te bereiken. Vooral als jouw marketingteam de doelgroep niet kent. Add Valore helpt jou om de diverse multiculturele potentiele klanten te bereiken. 

Multiculturele marketing
Mystery shopping

Mystery Shopping

Krijg inzicht in klantbeleving

Als medewerkers of distributeurs jouw product verkopen, is het natuurlijk moeilijk om na te gaan of jouw merkwaarden daadwerkelijk tot uiting komt. Add Valore biedt de mogelijkheid om de customer journey een keer vanuit de lens van een klant te bekijken. Dit levert inzicht en advies over hoe de klant nog tevredener kan worden en/of nog meer kan opleveren. 

Hoe kunnen we je helpen?

Bedankt voor je reactie! We nemen spoedig contact met je op.

bottom of page